Palvelumme

Suunnittelemme ja toteuttamme hankkeita asiakkaan näkyvyyden kasvattamiseksi.

Riittävä näkyvyys perinteisessä mediassa tukee yrityksen johtamista, myyntiä ja markkinointia. Promoted suunnittelee ja toteuttaa hankkeita asiakkaansa näkyvyyden kasvattamiseksi.

Toimintamme ydin on Uutiskuiskaaja®-metodi. Se on kehittämämme systemaattinen ja järjestelmällinen prosessi, jonka avulla lisäämme asiakkaan näkyvyyttä mediassa.

Me palvelemme asiakkaitamme kolmella eri tavalla: yksittäisessä viestintätarpeessa, “kerran kvartaalissa” – palvelumme avulla tai medianäkyvyyden systemaattisen kehittämisen mallilla.

Yhteistyömme tähtää asiakkaamme nostamiseksi alansa tunnetuimmaksi toimijaksi mediassa. Tavoitteenamme on, että asiakkaastani tulee median silmissä avoin, reilu ja hyvä toimija. Median arvostama toimija, joka saa palstatilaa. Koska se ansaitsee sen.

Räätälöimme palvelumme tilanteeseesi sopivaksi

Yksittäinen tiedotustarve

Kun yrityksen tuote tai palvelu on valmis ja verkkolöydettävyys kunnossa, on aika ajatella medianäkyvyyttä. Onnistuneet mediakampanjat antavat yritykselle rakettilähdön.

Mediaviestittäviä asioita yrityksellä on silti rajallisesti. Järkevintä siksi on toteuttaa mediaviestinnän hankkeita aika ajoin, tilanteen mukaan.

“Kerran kvartaalissa” tavoitenäkyvyys

Kun yritys on vakiintunut ja sen markkinointi on säännöllistä ja tavoitteellista, mediaviestintä on hyvä nostaa mukaan sen säännöllisesti käyttämään työkalupakkiin.

Markkinointibudjetin parhaiten käytetty raha voi olla juuri mediaviestinnässä. Tuskin millään muulla markkinoinnin osa-alueella voi saada tehdä niin suurta vaikutusta.

Mediaviestintä tehostaa muita toimenpiteitä: se auttaa rekrymarkkinoinnissa, tehostaa mainonnan tehoa ja tukee myyntiä.

Mediaviestinnän suunnittelu ja toteutus kannattaa olla säännöllistä. Se tuo parhaimman tuloksen.

Näkyvyyden systemaattinen kasvattaminen

Isoilla yrityksillä ja asiantuntijuuteen perustuvilla yrityksillä mediaviestintä on osa johdon keskeisiä toimenpiteitä.

Markkinoinnin ja myynnin tukemisen lisäksi mediaviestintä on myös yksi johtamisen väline. Median kautta johto voi viestittää asiakkailleen, sidosryhmilleen, lainsäätäjille tai jopa omalle henkilöstölleen, sisäisen viestinnän tukena.

Palvelut pähkinänkuoressa

Yksittäinen tiedotustarve

$ &npbs;

Per Month
 • Tiedotteiden kirjoitus
 • Uutiskuiskaus® (isoin hyöty)
 • Verkon uutishuone + tiedotejakelu
 • Päivittyvä sisältösuunnitelma
 • Mediaseuranta
 • Mediaviestinnän tuki
Lue lisää

“Kerran kvartaalissa” näkyvyysSuosituin

$ 99

Per Month
 • Tiedotteiden kirjoitus
 • Uutiskuiskaus® (isoin hyöty)
 • Verkon uutishuone + tiedotejakelu
 • Päivittyvä sisältösuunnitelma
 • Mediaseuranta
 • Mediaviestinnän tuki
Lue lisää

Näkyvyyden systemaattinen kasvattaminen

$ 99

Per Month
 • Tiedotteiden kirjoitus
 • Uutiskuiskaus® (isoin hyöty)
 • Verkon uutishuone + tiedotejakelu
 • Päivittyvä sisältösuunnitelma
 • Mediaseuranta
 • Mediaviestinnän tuki
Lue lisää

Saisinko esitellä
palvelun tarkemmin?

Varaa aika kalenteristani. Jos se johtaa yhteistyöhön ja onnistumiseen, maksat sen mukaan kuin koit saavasi hyötyä. Ja jos et maksa, se on täysin sinun asiasi. Mitäs ehdotin.

Näin yhteistyömme toimii:

1

Perehtyminen

Me syvennymme opastuksellasi yrityksesi ydinosaamiseen, liiketoimintaan ja erityisesti siihen, missä haluat sen olevan kolmen vuoden päästä.
2

Suunnitelma

Etsimme järjestelmällisesti tapoja, miten voimme tuoda osaamisenne esille. Kiteytämme tämän ymmärryksen jatkuvasti päivittyvään suunnitelmaan.

HUOM! Emme edellytä sinulta valmista suunnitelmaa mistä viestiä. Me löydämme ne kyllä yhdessä.

3

Toteuttaminen

Viemme suunnitelman käytäntöön. Osana prosessia teemme tiedotteet ja blogit. Käytämme tarvittaessa yrityksesi olemassaolevia tiedotejakelu- ja mediaseurannan palveluita tai tuomme käyttöönne omamme.
4

Tuki

Kun toimittaja kiinnostuu, me tuemme asiantuntijaasi ennen ja jälkeen haastattelun.
5

Raportointi

Me raportoimme tulokset ja teemme jatkoehdotukset.
6

Laskutus

Me laskutamme raportoitujen tulosten ja etukäteen sovitun hinnaston mukaan. Emme veloita omista kustannuksistamme tai tunneistamme.

Jarin kyky luoda tuoreelle yrityksellemme ansaitun median tilaa on häkellyttävä. Olen monessa ollut mukana mutta milloinkaan ei muutaman kuukauden vanhan yrityksen vyöllä ole ollut juttuja YLEssä, Kauppalehdessä, Helsingin Sanomissa sekä Turun Sanomissa. Mielenkiinnon herättämiskyvystä kertoo omaa tarinaansa se että monesti toimittajat eri medioista osasivat olla yhteydessä meidän suuntaan. Huikeaa osaamista!

-Startup-yrityksen myyntijohtaja